Sommerfest på Sula 2016

Vestlandet nord inviterer herved alle medlemmer av Norsk Pointerklub til “Sommerfest på Sula” lørdag 2. juli.

 

Vi gjentar suksessen fra i fjor. “Festen” starter med lerdueskyting på banen til Sula JFF. Etter dette tar vi oss ut til Sandvika hvor vi har til disposisjon et stort inngjerdet område. Her vil vi gjennomføre en apportkonkurranse og det vil være mulig å få utført aversjonsdressur mot sau for de som ønsker det.

Ut over kvelden blir det grilling og sosialt samvær, alle tar med egen mat og drikke. For at det skal være mulig å hygge seg selv om været ikke slår til setter vi opp en lavo. For den som kommer langveis fra eller ønsker å strekke kvelden vil det være gode muligheter for å slå opp telt.

Påmelding kan gjøres til staale81″at”hotmail.com eller 936 72 339. Mer informasjon (tidspunkt etc) blir lagt ut senere.

Mvh

Ståle Lingaas

Total
0
Shares

Siste kommentarer