Trøndelag – siste prøvehelg i vinter

Tempo

TempoFjellrypas Rd Il Tempo (Eidemlia’s Dano – Fjellrypas Lf Røa) med e/f Maiken Gyldenskov Horn debuterte i VK på Rolf Sevendals Minneløp sist helg. På Dovrefjellprøven søndag 17.04 fikk Tempo 1. Ak og var dermed klar til å stille i VK påfølgende helg. Her slo ekvipasjen til og fikk 3. VK i kvalifiseringen på fredag, fulgte opp med 5. VK i semifinalen og slo like godt til med premie i finalen og fikk der en 4. VK finale. Utrolig flotte prestasjoner!

Tempo har også gjort det meget godt på utstilling og med sin 1. AK på jaktprøve sikrer hun seg tittelen N S DK UCH og Elitehund i NPK.

På Nordenfjeldske FHK’s prøve i Storlidalen stilte Ohlsmyrens P Good Boy (Jutevatnets Vågal – Ohlsmyrens P Good Vibrations) e/f Arild Solli/Eva Solli og fikk en velfortjent 2. UK.

Gratulerer så mye til begge!

Total
0
Shares

Siste kommentarer