Resultater på tampen av sesongen

cashpointpv11grattis

cashpointpv11grattisDa er no en helg overstått og vi kan glede oss over enda flere flotte resultater. 

Trond Olsen fikk nok en VK hund i stallen etter at Cashpoints PV II Grattis NO32420/11 (Høgdebrotets Pluto / Bittermarkas C S Vaschera) oppnådde 1. AK på Rolv Sevendals Minneløp som Hed/Opp FHK arrangerte 22 – 24 april. Med det ble Grattis også Elitehund. Grattis og Trond på bilde til venstre

 

 

 

 

 

 

  

 

 

solasteggensedoØstagløttensdelpieroJohn T Stallvik og Solasteggens Edo NO32972/13 (Black Luckys Ingo / Black Luckys Barracuda) oppnådde også 1. AK på RS Minneløp. Dette var fører rimelig fornøyd med. Edo har fra før 2 * 2 uk, 6 * 2 AK og nå endelig 1 AK. John og Edo på bilde til Høyre

Øyvind Kvaløy og Østagløttens Del Piero NO43968/11 (Lytingfjellets D-Trym / Østagløttens Rosa Montana) startet i fuglerike Storlidalen på Nordenfjeldske FHK sin prøve 24/4. Der oppnådde ekvipasjen 2. AK på tungt føre. Øyvind og Pierro på bilde til venstre

 

Vi Gratulerer med oppnådde resultater.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer