Altevann, Gallok, Abisko, Altaprøven og Artic Cup

ACvinnereTerreng2016

ACvinnereTerreng2016Hei! Da har det vert to nye prøve helger, og Pointeren fra vårt distrikt fortsetter å utmerke seg på prøvene.

Vi starter med helga 9-10.04 da arrangerte Midt-Troms Fuglehundklubb prøve på Altevann. Samtidig var det prøve i Gallok i regi av NJFF. Samt at det var prøve i Abisko. Ved Altevann stilte Erik Roan til start i ak, med Oterbekkens Bajas. Dem kom ned fra fjellet med en flott 3pr Ak.

I Gallok stilte Wiggo Ditlefsen Med Skipsfjordhønas C Tomsi i vk der oppnådde dem 2pr Vk kvalik. Tom Roald Kling-Olsen stilte sin Stilladalens C Buddy til start i Ak og oppnådde 3pr Ak begge dager. I Uk stilte Bjørge Pedersen med Sollidalens C Mack. På første prøvestart oppnådde Mack en flott 2pr Uk.

Rune Strandskog hadde tatt turen til Abisko, for å stille sin Forfjorddalens Berta i Ak, der oppnådde Berta 3pr Ak.

Helga 15 til 17.04 var det Alta prøven, med 3 dagers Vk og Artic Cup. Med VFFK som arrangør.
Fredag stilte Ole Ingebrigtsen med Jimsrypas Ios og Jim Theodorsen med Jimsrypas Tia i Uk for og varme opp til Artic cupen, Ios og Tia kom ned fra fjellet med hver sine flotte 1 pr Uk.

Lørdagen sto Jimsrypas iOS til start i Artic cup kvalik som en av 14 pointere og totalt 71 unghunder fordelt på 4 partier som skulle kjempe om finaleplass.  Jimsrypas iOS ble nr 2 i sitt parti, og med seg til finalen på søndagen hadde han i blokka. Et godkjent fuglearbeid med reis og en sjans.
I finalen var det fire pointere Sollidalens C Rs-lex e/f Stian Henriksen(1 x FMR), Jimsrypas Trutt e/f Svein Anton Andresen (1 x FUR, 1 x MS) Jimsrypas Tia e/f Jim Theodorsen(på søk) og Jimsrypas iOS e/f Ole Ingebrigtsen.

Alle gjorde en flott innsats med det var iOS som kom lengst. Prima søk i 1 runde, i 2 runde klinka han til med et fuglearbeid med reis. I matching runden bekrefta han på ny for en viltfinner han er, med et nytt fuglearbeid. Da hadde han slått 2 av sine 3 makkere i løpe av finalen i fugel. Når dagen var omme sto Jimsrypas Ios og Ole Ingebrigtsen på toppen av pallen, og som vinnere av Artic Cup 2016. Er bare og ta av seg hatten for denne ekvipasjen, å gratulere så mye.

OrntuasJuni170416OrntuasKiwa150416Flere Pointere fra distriktet, sikret seg fine premier i Alta.
I Vk stilte Ronny Bang Amundsen med Stilladalens Mia, der fikk hun 5.pr VK i kvaliken og 2 pr VK m/ck i semifinalen, men hun lyktes dessverre ikke i finalen.
Jenny Richardsen stilte sin Ørntuas j Kiwa(bilde) i uk, med meget godt resultat. Fredag fikk Kiwa 2pr uk. Lørdagen 3pr uk. Rune Hoholm stilte sin Ørntuas J Juni(bilde) og oppnådde på ny en flott 1pr uk på søndagen.
Geir B. Larsen stilte Barentsviddas C Nansen i AK og fikk en flott 1.pr AK.

DR Troms og Finnmark
Stian Henriksen

Total
0
Shares

Siste kommentarer