Tromsøprøven I og II samt Vesterålsprøven

JimsrypasKitty

JimsrypasKittyHei! Da har det vert to nye prøvehelger, og flere fra distriktet har stilt til start og oppnådd meget gode resultater.

Helga 4 til 6 Mars var det Tromsø Fuglehundklubb som hadde prøve.
Der var 3dagers Vk, der stilte Jim Theodorsen med Jimsrypas Kitty(bilde). Og det vistes på premielisten. Kitty oppnådde 2Vk/Ck kvalik. 2Vk/Ck semi. 1Vk/Cacit Finale, Er bare å bøye seg i støvet for både hund og eier. Øystein Pedersen stilte Sollidalens Kaia. I semi oppnådde Kaia 3 vk semi. Ronny Hartviksen stilte og til start med Joker, der han gikk videre på søk fra kvalik. I semifinalen ble Joker ført av Jenny Richardsen, og det gjorde hun på beste måte og ble belønnet med 6Vk semi.

I kvalitet ble det og fine premier. I ak stilte Mads Hanssen med Veidfjellets Tutta, Tutta viste søk av ypperste merke samt flere fuglearbeid så da ble hun belønnet med en velfortjent 1pr Ak. I Uk var det og mange lovende unghunder. Ole Ingebrigtsen stilte med Jimsrypas Ios, der han viste utmerket søk. Samt at han hadde flere fuglearbeid og ble belønnet med 1pr Uk. Svein Anton Andresen var og ute og viste sin Jimsrypas Trutt, der var ikke ekviparsjen snauere en at når dagen var omme. Så ble dem tildelt 1pr Uk
Steinar Lagesen stilte og til start med sin Sallirs Td Balder. Der ble Balder premiert begge dager, lørdag oppnådde dem 2pr Uk. Søndagen siktet dem mot toppen, og det klarte dem godt. Utmerket søk flott fuglearbeid og ble belønnet med en velfortjent 1pr Uk.

1AKTinka120316Samme helga var det prøve i Vesterålen.
Der stilte Geir B Larsen i Vk med. Barentsviddas C Nansen der oppnådde de 6 vk.

Helga 12-13.03 var det ny prøve helg i Tromsø, da med Tromsø hundeklubb i regi av fuglehund gruppa.
Der var på nytt, flere fra distriktet vårt og se på premielista.
Jimsrypas Kitty til Jim Theodorsen fortsetter og hente premier i Vk kvalifisering oppnådde Kitty 3 Vk. I finalen var hun med helt til dagen var omme uten å lykkes.
I kvalitets klassen var det flere som bemerket seg på en utmerket måte.
Tinka Av Vor-Point til Jim Møllnes(bilde) hadde en kjempe dag i marka på Lørdagen.
Der hun viste et glimrende søk hele dagen, samt flere flotte arbeid på ryper og fikk sin velfortjente 1pr Ak. Med at Tinka oppnådde 1 ak så ble hun også, ny elitehund i NPK. Geir B Larsen var og til start med Barentsviddas D Wind Cries Mary(bilde). Mary viste og søk av ypperste merke, samt flott fuglearbeid og da var 1pr ak i boks. Mary ble og med sin 1pr ak ny elitehund i NPK

BarentsviddasMarySøndag var Said Nordin til start med Karacanis Noha.
Der viste Noah at han og har alt inne for å oppnå høgeste premie, med utmerket søk og flott fuglearbeid så ble det en velfortjent 1pr Ak. Noah ble og med sin 1pr ak ny elitehund i NPK.
Rypejægerens Fryd til Tone og Per Kanestøm var og til start på søndagen. Der oppnådde ekviparsjen en flott 3pr ak.
I uk stilte Svein anton Andresen med Jimsrypas Trutt. Der oppnådde dem en flott 2pr uk. John Solstad stilte med Jimsrypas Lotta. Også dem oppnådde en velfortjent 2pr uk. Ørntuas J Kiwa til Jenny Richardsen hadde sin dby på jaktprøve. No som resulterte i e flott 3pr uk.

Gratulere så mye til der alle, med det dere har oppnådd av resultater de 2 siste helgene. Nå er det straks NM på Andenes, de hundene som er tatt ut for NM lag. Er alle fra vårt distrikt.

Nr1 Jimsrypas Kitty e/Jim Theodorsen f/Ole Ingebrigtsen
Nr2 Ravnkloas Cella e/f Inger-Lill Pedersen.
Nr3 Skipsfjorhønas Bolt e/f Wiggo Dithlefsen.

Reserve Barentsviddas Nansen e/f Geir B Larsen.

Lykke til alle på NM

Stian Henriksen
DR Troms og Finnmark

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer