Karlsøy JFF og Senja prøven

Lykketreffets A Lune og Trond Bakkehaug

Lykketreffets A Lune og Trond BakkehaugHei alle sammen, da er vi i gang med vintersesongenes prøver, og første prøven her Nord, sto Karlsøy jeger- og fiskeforening for. Helga 13-14.02

Der stilte flere fra distriktet, og det vistes på premielisten.

Trond Bakkehaug(bilde) stilte sin Lykketreffets A Lune i Ak. Der viste Lune at hun er en hund med jaktlysta i orden, tunge snø forhold stoppet henne ikke. Viste et utmerket søk hele dagen, et flott fuglearbeid. Og ble da belønnet med en velfortjent 1pr AK.

Said Nordin stilte til start med Karacanis Noha. Noah viste og at de tunge snøforholdene, ikke var noe problem for han heller. Hadde seg ett fuglearbeid uten reis, og ble belønnet med en flott 2pr AK.

Rune Strandskog var og ute med sin Forfjorddalen`s Berta hun stilte til start lørdag og søndag, der hun oppnådde 3pr AK begge dager.

Wiggo og Skipsfjordhønas Bolt 1.pr VK finaleI Vk stilte Wiggo Ditlefsen(bilde) med kullsøsknene Skifsjordhøna`s Tomsi og Bolt. Tomsi gjorde sine saker meget godt, og ble belønnet med 3pr Vk kval og Bolt gikk videre på søk til finalen. I finalen viste Bolt muskler, der han viser et utmerket søk samt 2 flotte fuglearbeid. Og ble belønnet med 1pr Vk finale. Gratulere så mye til ekvipasjene.

Helga etter arrangerte Midt-Troms Fuglehundklubb Senjaprøven med få pointere til start, og ingen av dem lyktes med premiering.

Stian Henriksen
DR Troms og Finnmark

Total
0
Shares

Siste kommentarer