Distriktsmesterskap Trøndelag

DM2016

DM2016Imsdalssamlinga 19-21 februar 2016

Trønderpointerne med eiere inntok Imsdalen i Snåsa fredag 19. – søndag 21. februar. Imsdalen Lodge & Hytteleie var basen hele helga og det ble ei trivelig helg.

Utpå fredagskvelden var vi alle på plass og vi møtte samtlige opp til en diskusjon om pointeren. Vi hadde satt opp et panel bestående av Eivind Grønli, Olaf Lurvik og Ragnhild Kvalheim. De tre forklarte hvorfor de har valgt pointer, og hvilke plusser og minuser de har opplevd med rasen. Plussene var mange flere enn minusene og vi fikk en artig diskusjon som varte et par timer. Anstrengelsen med å være konsentrert så lenge gjorde at det ble stille relativt tidlig på natta.

Lørdagen startet med mye vind og snøfokk, så vi utsatte DM Trøndelag til kl 9, men da dro vi ut i fjellet med to partier; et rent AK-parti og et blandet UK/VK-parti. Begge partiene fikk gjennomført to runder og vi fikk tre premier i alle klasser;

UK

1. premie Gloføklias Kawa/Einar Hustad

2. premie Høytjønnas Balotelli/Thor J Skaget

3. premie Pointnics Peik/Hans Korsgaten

AK

1. premie Eidemlias Fiffi/Lars Lysberg

2. premie GS Østjyllands Taya/Per Jan Espeset

3. premie Eidemlias Kein/Finn O Larsen

Trønderne setter pris på andre raser og har alltid ønsket dem velkommen til pointersamlinger, nå var det jaggu en på premiepallen også!

VK

1. premie Jutevatnets Gavas/Bjørn Smistad

2. premie CO Cito/Einar Holmvik

3. premie Skoglykkas Balder/Hans Korsgaten

 

Velvillige dommere var Olav Bratberg og Helgar Sætermo.

 

Einar taleDM2016Premieutdelingen ble foretatt under middagen lørdag kveld. Høy stemning, mange flotte taler og gratulasjoner gjorde at jubelen og klappsalvene tidvis var meget stor. Dommere, premierte og paneldeltakerne mottok alle sammen utrolig flotte premier og gaver fra helgas to sponsorer; Lundhags og Royal Canin – en stor takk til disse to!! Jeg tror ikke alle har formen inne så tidlig på vinteren, det ble tidlig stille i stuer og på rommene også på lørdagskvelden.

IMG 0234Søndag formiddag var det avreise for mange, men det var også noen som dro til fjells på jakt eller trening – det var mye bedre forhold i fjellet på søndagen.

Konklusjon? – Trøndergruppa har mange ressurspersoner som bidrar både sosialt, arrangementsmessig og med innstas for å lykkes. Ingen føler at det blir stress og mas med slike deltakere og vi har heller ikke problemer med å få til vellykkede samlinger når alle står på mot et felles mål. Nå har vi funnet en ny plass i Imsdalen som passer utmerket til vårt vinterarrangement, så får tida framover vise om vi møtes der også neste år – tusen takk til dere alle for ei trivelig helg!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer