Høstens resultater – Bli med på novembercup.

Vestlandscup15a

Vestlandscup15aDet har vært en mager premie-høst for distriktet.

 Noen har imidlertid lykkes og vi gratulerer med innsatsen og flotte premier. I unghundklassen har Robert Veseth oppnådd 2 UK på Gaularfjellets Bill (Kongsvold 03.10.2015) og 2 UK på Huldreveiens Texas Gun (Østfold 10.10.2015)

I åpen klasse har Leif Jan Sørli fått 2 AK på Stilladalens B Sol (Smøla 10.10.2015) og Elin Dugstad har fått 2 AK på Stilladalens C Ante (Raggsteinsdalen 22.08.2015).

Største prestasjonen står Ståle Lingaas for. På Smølaprøven ble det seier i finalen og vi gratulerer Ståle med 1 VK m/CK Finale på Jutevatnets Katla.

Har du ikke lykkes med premie i høst er det fortsatt en mulighet. Vi inviterer distriktets medlemmer til årets november-cup på Hareid lørdag 28. november kl 10:15. Påmelding til ole@aalesund-dyreklinikk.no Ytterligere informasjon og eventuelt værforbehold vil bli gitt på distriktets facebookside: https://m.facebook.com/npk.vestlandet.nord/

Bilde:Jutevatnets Katla og Ståle Lingaas

Ole Frøland
DR Vestlandet Nord

Total
0
Shares

Siste kommentarer