Fellesutstillinga Midt-Norge

    

                                                                                            

70 voksne hunder og 19 valper var påmeldt Fellesutstillinga i Trondheim lørdag 7. november. Av disse var 10 voksne pointere og 1 valp.  Dommer på pointerrasen var Bjørge Christiansen.

NPK avd. Trøndelag hadde egen stand med bl.a. salgsartikler som varmedekken, markeringsdekken,
caps, T-shirts, klistremerker, tøymerker og ikke minst den flotte NPK info-brosjyren.  Mange pointereiere
besøkte vår stand.

BIR ble Grovsmias Kull (NJCH NUCH Black Luckys Ingo-Lingonuddens Disa), eier Boye Ølstøren som også ble tildelt hanhund-certet (bilde øverst t.h.).

BIM ble JWW-14 NJV-14 Fjellrypas Ld Il Tempo (NUCH Eidemlias Dano – N SE UCH NV-12 Fjellrypas Lf Røa), eier Anny Horn-Larsen, med handler Maiken Gyldenskov Horn (bilde øverst t.v.).  Hun fikk CK, da hun er fullcertet fra tidligere. Tempo og Maiken har nettopp vært i Danmark og høstet flere flotte utsitillingspremier, der hun fikk både cacib og res. cacib.  Hun har nå både cert og cacib fra Norge, Sverige og Danmark i en alder av 2 1/2 år.

To hunder til fikk tildelt CK-kvalitet på Fellesutstillinga.  Disse var Myrteigens Panto (Orvar av Rabbelugn-NUCH Myrteigens QueenErika 5), eier Steffan Plugge med handler Anita Teigen (bilde nederst t.v.) og Hera Av Glitretind (Idimum Laky – Zita av Glitretind), eier Svein Haarstad med handler Eva-Katrine Vangen (bilde nederst i midten).

BIS valp på ustillinga ble den flotte 8 måneder gamle pointervalpen Vakkerdalens Loke (NJCH Eidemlias Dallas T – Vakkerdalens Mi), eier Gunnar Tømmerdal med handler Lena Tømmerdal (bilde nederst t.h.)

 

Resultater Fellesutstilliga MN 2015

Vinnere Fellesutstillinga MN 2015

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer