Pointersamling i Bodø 25.10.15

Pointersamling Bodø 251015

Pointersamling Bodø 251015Vi har i dag hatt en samling for pointervalper fra Bodøområdet.

Utrolig nok er det faktisk 8 valper (som jeg vet om) som er nesten like gamle, dvs. 7 mnd gamle. Av disse var det 6 stykker som møtte opp for bli et bli-kjent-treff og for litt duetrening.

Samlingsstedet var på Sandhornøya hvor jeg har et sted hvor hundan kan løpe fritt og hvor jeg har mitt dueslag.

Treffet var vellykket tross varierende vær, og jeg håper vi kan få til en helgesamling til vinteren.

De som deltok var Tormod Korneliussen m/Gloføklias Caro, Inger-Marie Sommerset m/Karacanis Stepp, Tony Kristensen m/Ravnkloas Dakota, Håvard Myrnes m/Ravnkloas Doktor, Arthur Abelsen m/Karacanis Ella Charmy og Vidar Nohr m/Karacanis Timber. Gøy var det også at Tony og Vidar hadde med seg barna – nye rekrutter, som holdt ut hele dagen uten å klage!

Hilsen May-Iren

Total
0
Shares

Siste kommentarer