2 x 1. AK til Skoglykkas Nova

Nova og Birger

Nova og BirgerPrøvehøsten på høyfjell er i ferd med å avrundes,

men sist helg gikk Smølaprøven av stabelen og her fikk flere pointere flotte resultater i kvalitetsklassen.

Skoglykkas Nova (Skoglykkas Totti – Skoglykkas Tyra ), eier Rolf Inge Eidsvåg og fører Birger Rønning hadde ei kjempehelg resultatmessig og slo til med 1. AK både lørdag og søndag. Nova, som fylte 2 år nå i august, ble kåret til prøvens best AK hund. Hun har også gjort det meget skarpt tidligere i UK, da hun har 4 x 1. UK og 2 x 2. UK før hun nå i høst gikk over i AK.

Fjellrypas Lj Perro El Loco (Vestfjorddalens Joker – Fjellrypas Lilo) med e/f Svein Midthjell kom hakk i hel da han også premierte seg begge dager på Smøla. Fangsten ble 2. AK på lørdag og 1. AK på søndag. Perro El Loco har dermed fornyet sin VK billett.

Et par trønder-pointere til lyktes også med å få sin premie på samme prøven, dette er:

Myrteigens Sol (Black Luckys Rapp – Ella F) e/f Lars Morten Håven fikk 3. AK.

Bjønnålias Scott (Pimens Arrow – Vaulhaugens Miss Mouche) med eier Arild O. Østmo/Svein I. Salberg og med sistnevnte som fører, fikk også 3. AK.

Vi gratulerer alle sammen så mye!

 

Total
0
Shares