NPK og Bjerke JFFs skogsfuglprøve i Bjerke 3. -4. oktober

Pause
Ei fantastisk helg på skauen.

Knallblå himmel og sol hele dagen. Myrdragene og gammalskauen lå omkranset av bjørk, rogn og osp i alle fargenyanser av gult, rødt og oransje. Løvfallet hadde imidlertid starta, og det hadde blåst kraftig noen dager. Dette gjorde nok sitt til at fuglen ikke var så enkel disse dagene.
 
Lørdagen var det lite fugl å se og høre for de tre partiene som var ute. Kun en hund lyktes, selv om et par andre også hadde sine sjanser. Det var Arne Hovdes ES Bjerndrup’s Zerena som etter flott søk og fint fuglearbeide uten reis fikk en velfortjent 2.AK.
 
Søndagen var det færre startende, men partiene valgte å gå noe lavere i terrenget. Det ga bedre uttelling. De aller fleste hundene hadde sine sjanser på fugl denne dagen, og tre hunder fikk premie. Ungarsk vizla Speldraget’s E-Magdelone til Beate Eikesæth fikk sin første jaktpremie, en flott 2. AK. ES Østvangens Beauty til Frank Petter Skaug oppnådde også  2.AK mens  GS Tg Buzz til Marius Arnesen fikk 1. AK og blei prøvens beste hund.
 
Alt i alt et hyggelig, rolig og vellykket arrangement i Bjerke JFFs flotte terrenger. Takk til dommerne Trygve Heyerdahl, Morten C Jensen, Øyvind Holm, Arne Hovde og Petter Skaug som stilte og gjorde en fin jobb, en spesiell takk til de tre sistnevnte som stilte på meget kort varsel da vi hadde fått skadeforfall.
 
Vi takker også våre sponsorer Royal Canin hundefor og Viking støvler som gav flotte premier.
 
Prøvekomiteen
Total
0
Shares

Siste kommentarer