En fantastisk høst

DallasHenryRype060915

DallasHenryRype060915Pointeren har denne høsten virkelig vist seg fra sin beste side. Langsiktig og målrettet arbeid har gitt store resultater.

Under vår hovedprøve, som i år også er NM, bekler pointeren de beste valører. Styret i Norsk Pointerklub gratulerer eiere og oppdrettere med fremdragende prestasjoner!

Arrangementet NPKs Hovedprøve og NM ble gjennomført med bravur! Styret i Norsk Pointerklub retter en stor takk til prøveleder, sponsorer og alle entusiaster som har bidratt til at dette viktige arrangementet har blitt gjennomført med høy kvalitet! Takk for alle bidrag.

Nå er det jakt. Kvalifiseringen til Derby er gjennomført. Også i år er mange av våre pointere kvalifisert- vi ønsker alle ekvipasjer lykke til, og håper at vi også drar Derby i pointerens favør.

Som vi vet er det varierende bestand av ryper i fjellet. Vis at du er en ansvarsbevisst jeger- høst av overskuddet. Tenk at vi også skal på jakt neste år.

PS! Bildet er av Norgesmester Eidemlias Dallas T og Henry Espeseth etter et perfekt fuglearbeid med felling i finalen (Foto: Snorre Nicolaisen)

Til alle våre medlemmer; skitt jakt!

Med vennlig hilsen
Per Dahle
Leder Norsk Pointerklub

Total
0
Shares

Siste kommentarer