Einar Holmvik 80 år

Einar Holmvik 80 år

Einar Holmvik 80 årEn hedersmann i NPK, Einar Holmvik, fyller i disse dager 80 år

Einar har vært en bauta innen sporten vår i en mannsalder både som deltager, foredragsholder og instruktør. Gjennom Bjørklunds Kennel har han oppdrettet både engelsk setter og pointere i topp klasse.

Han er også en populær hundemann i vårt naboland, Sverige, og har hentet mange topp premieringer på sine hunder der.

Det er nesten umulig å nevne alle premier som står i skapet hjemme i Leksdalen Verdal, men vi kan nevne flere individuelle Kongepokaler og gull NM-lag. Tittelen mestvinnende fuglehund, såkalt Norgescup, har han flere av. Det er til sammen mange prestisjefylte trofeer både fra Sverige og Norge, så det er bare å bøye seg i støvet.

Einar har også selv fått flere utmerkelser, vi kan nevne Gullmerke og Æresmedlemskap i NPK, i Nordenfjelske FK har han livsvarig medlemskap, dette siste sammen med noen få andre. I NESK har han også hedersbevisninger for sin innsats innen sporten vår, alt dette er vel fortjent.

På vegne av NPK ønsker vi å takke deg for ditt utrolige bidrag med gode pointere i mange år og for ditt store engasjement. Det er vanskelig å forstå at du nå har blitt 80. Vi vil møte deg på fjellet også denne høsten, Einar. Du er sprekere enn mange av oss andre som er langt yngre av år.

Vi ønsker deg lykke til med dagen og vi ser frem til mange gode år fremover med dine Pointere.

Mvh
Bjørn Smistad
DR-Trøndelag

Total
0
Shares

Siste kommentarer