Ny DR Nordland

Mikkel Lyngar

Mikkel LyngarHei Sommeren går mot høsten og jeg har gleden av å overta som DR i Nordland.

Ber om forståelse for at jeg har en del å sette meg inn i, men det meste løser seg etterhvert…

Viktig at dere “tradisjonen tro” sender meg alle utstillings- og prøveresultater for sesongen. På den måten kan jeg både holde meg oppdatert og rapportere resultater. Det er også en fordel at alle går inn å “liker” facebookgruppen (Norsk Pointerklub, distrikt Nordland). Her deles nytt og nyttig fra Pointerentusiaster i Nordland.

Jeg vil etterhert få tilgang på en mailingliste og håper på å få gitt litt informasjon også på mail.

Som distriktskontakt for Pointervenner i Nordland har jeg ambisjoner om å få til engasjement og samhold til felles inspirasjon for alle. Jeg vet det er mange som ønsker å bidra til flere tiltak som sammen skal løfte Pointeren i Nordland til enda høyere nivåer. Samtidig gleder jeg meg til å sette meg mer inn i Pointerens historikk og linjer i Norge.

Jeg gleder meg! Vi høres.. 

Pointerhilsen fra Mikkel (s-lynga@online.no)

Total
0
Shares

Siste kommentarer