Nye Distriktsrepresentanter

Vi har med dette gleden av å informere om følgende:

Ny DR for Agder/Telemark er Kjetil Kirkhus. Han tar over etter Ingrid Margrethe Bjåen, Ingrid fortsetter i styringsgruppa, det samme gjør Olav Schrøder. 

Ny DR for Trøndelag er Bjørn S. Smistad. I tillegg til Bjørn er det med en aktiv styringsgruppe. Disse blir presentert senere. Terje Bjugan, Eivind Grønli, Eva Solli, Ivar Ellingsen, Kari Ellingsen, Birgit Winsnes og Hans Korsgaten. 

Ny DR i Nordland er Mikkel Sinclair Lyngar. Vararepresentant er Vidar Nohr.

Ny DR i Troms og Finnmark er Stian Henriksen.

Representantskapsmøtet i Norsk Pointerklub besluttet at det skulle opprettes egen kontaktansvarlig for våre utenlandske medlemmer. DR i Øsfold, Ørjan Vassbotn, tar velvillig dette oppdraget. Det vil bli opprettet distrikt “Utland” på pointer.no hvor relevant informasjon publiseres. 

Kontaktinformasjon finnes på arkfane Hovedside/tillitsvalgte i NPK.

Vi ønsker alle lykke til med sine viktige oppgaver i pointerens tjeneste. Ytterlige presentasjon av DIstriktsrepresentantene vil publiseres under Distriktene og i Fuglehunden. 

Vi vil også benytte anledningen til å takke avtroppende Distriktsrepresentanter Ingrid Margrethe Bjåen, Snorre Nicolaisen, Inger Lill Løkås Pedersen og Terje Nordheim for sin flotte innsats for pointeren og Norsk Pointerklub. 

Per Dahle

Total
0
Shares

Siste kommentarer