Hagleskyting i Trondheim lørdag 1. august

Hagleskyting

HagleskytingNPK avd. Trøndelag inviterer medlemmer m/familie til skytedag.

Det vil bli både teori og skyting på Nidaros Jaktskyteklubb sitt baneanlegg lørdag 1.august kl 10:00.

Det starter med ca 1 time teori om hagleskyting og våpen. Videre vil det bli gitt tips for den som ønsker det; f. eks om hagla passer den enkelte. Resten av dagen bruker vi til å bli dus med hagla. Vi gjør det så enkelt som mulig, slik at alle vil trives. Sett av denne lørdagen og ta med familien.

Utover dagen satser også på grilling og sosialt samvær. Hver enkelt tar med seg grillmat og drikke. Vi håper at så mange som mulig får anledning til å være med og ønsker alle velkommen. Husk å ta med godt humør!

Nidaros Jaktskyteklubb sitt baneanlegg ligger på Bratsberg, men hvis det er noen som ikke er kjent i området, kan de ringe Eivind Grønli på tlf: 92605811

Total
0
Shares

Siste kommentarer