Årets ”SOMMERTREFF”

SAM 2777 1280x852

Da er årets SOMMERTREFF unnagjort og det var en heller våt opplevelse for folk, hunder og duer. Da jeg ankom Fuglehundsentret var gode råd dyre skulle det bli en hyggelig dag men med hjelp fra di oppmøtte fikk vi raskt opp et tak å stå under. Det ble en suksess. Man kunne være sosial ute og se på gode hunder og samtidig holde seg nogenlunde tørr. På tross av dårlig vær var humøret høyt og folk blide.SAM 2777 1280x852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi startet treningen med godt humør og fikk da gjennomført en treningsrunde. Det var hunder av høy klasse og god dressur som forhåpentligvis vil hente premier på høstens prøver og skape mange gode situasjoner og minner under jakta til høsten. Etter at runden med trening var gjennomført var hunder bløte, førere bløte og duer bløte. Vi trakk inn en stund og tørket opp litt og konkluderte med at den ene treningsrunden holdt i dette været.SAM 2771 1024x681

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAM 2808 1280x849

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter det hadde vi duecup som har blitt en fast tradisjon. Og som vanlig slår det godt ann. Det var 4 hunder i UK som kjempet om den gjeve tittelen som årets Duecupvinner og 9 hunder i AK. Det anser jeg som bra i dette været tross alt. I UK slipper vi hundene 1 om gangen og tar tiden som går før den tar stand på fugl. I AK slipper vi 2 om gangen og tar tiden på den som vinner slippet. Ved tidslilkhet blir dt i tilegg kjørt et finaleslipp. I UK vant Fordalens Tuwa E/F: Terje Mosæther, Eidemlia’s Arra E/F: Håvar Skinstad på en respektabel 2 plass og nummer 3 ble Fordalens Queen E/F: Ann Reidun BorgenSAM 2825 1280x852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I AK ble det Renleåsen’s Xerxes E: Linda M Andreassen F: Håvar Skinstad som vant., Eidemlia’s Troll E/F: Joakim Løkken ble nummer 2 og Vierkrullens Trollvind E/F: Britt Mikalsen ble nummer 3.SAM 2822 1280x852

Etter cupen ble grillen tent og det gode humøret forsatte under et godt måltid med godt drikke til. Praten sitter som vanlig løst og store verdenstemaer blir alltid tatt opp og løst utover kvelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vll rette en stor takk til alle som kom og gjorde dagen til den positive opplevelsen den var, og en kjempestor takk til vår sponsor Royal Canin for kjempeflotte forpremier.

Mvh Håvar Skinstad

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer