Ordinært Representantskapsmøte NPK

Deltakere DR møte 09.05.15

Deltakere DR møte 09.05.15I helgen har det vært avholdt OR i Norsk Pointerklub på Garder kurs og konferansesenter på Gardermoen. Distriktsrepresentanter, avlsrådmedlemmer, observatører fra Oslo/Akershus, redaktør, web-ansvarlig, sekretær, valgkomite og styret var tilstede på møtet. I tillegg fikk vi hyggelig besøk av klubbmedlemmer på søndag.

Vi startet lørdag og hadde en fin gjennomgang av årsmøtesakene samt en skikkelig presentasjon og dypdykk i avlsrådets arbeid med rasespesifikk avlsstrategi- RAS. Det var gjennom hele dagen en hyggelig og konstruktiv diskusjon for å forbedre NPK som klubb, og for å utvikle pointeren for fremtiden. Avlsrådet med leder Terje Steinsund fikk velfortjent honnør for RAS. Lørdag kveld var det festmiddag- de gode samtalene fortsatte.

Søndag var den store dagen med gjennomføring av OR. Det ble en god dag for NPK. Klubben takker Bente Bergersen, Unni Bakke, Snorre Nicolaisen, Linda M. Andreassen, Jim-Tore Klingenberg for sin flotte innsats for NPK gjennom mange år. Vi takker også Eva Solli som nå går ut av styret. Stor takk til alle for fremdragende innsats.

Vi gratulerer alle prisvinnere med flotte resultater. Dette leser dere mer om i vår flotte Årbok.

NPK gratulerer Ole Ivar Frømyr med Gullmerket for lang og tro tjeneste for NPK og pointeren.NPK gratulerer Christer Wallerby med Gullmerket for lang og tro tjeneste for NPK og pointeren.Norsk Pointerklub fikk to ny Gullmerkeinnehavere. Vi gratulerer Christer Wallerby og Ole Ivar Frømyr.

Vi har fått ny web-ansvarlig: Inger Johanne Bergseng. Ole Ingebrigtsen er fortsatt med, også Erlend Opdahl stiller opp ved behov. Den nye prøvekomiteen ledes av Ellen Bakke Dobloug. Prøvesekretær er Ingrid Margrethe Bjåen og Inger-Lill Løkås Pedersen, dommeransvarlig Terje Bjugan. Ellers er Eva Bente Lindseth ansvarlig for marked/kommunikasjon: Årbok, Fuglehunden, kalender osv. Her er det behov for flere ressurser. Ta gjerne direkte kontakt med Eva Bente dersom du ønsker å bidra. Det nye styret består av leder Per Dahle, nestleder Robert Gill, medlemmer Terje Steinsund, Terje Natland, Inger-Lill Løkås Pedersen. Varamedlemmer er Thomas Engh og Terje Bjugan. Sekretær er Ann-Karin Lindberg. Uten Ann-Karin ville det ikke fungert.

Vi ser nå frem til å ta fatt på alle spennende oppgaver som venter.

 

Takk til alle fremmøtte.

Total
0
Shares

Siste kommentarer