Referat fra medlemsmøte

Da er medlemsmøte i avdelinga gennomført og jeg vil først takke for godt oppmøte. Totalt 17 stk møtte opp noe jeg vil si er meget bra for denne avdelinga. Det var og en del nye ansikter der.

Vi startet møtet med et fordrag fra Trond Olsen og hans mening om støa hos pointeren før og nå.  Vi kom ikke frem til noen konklusjon det var verdt å ta med seg vidre og muligens senere diskusjoner. Kjell Duedahl hadde og noen meninger om hvordan den norske Pointeren lå i forhold til utenlandske pointere og han stilte seg villig å være en formidler for utenlandskontakt.

Etter det var det bevertning og loddsalg der vi hadde flotte Premier fra VIKING som sponset med 1 støvlepar og 1 skopar, BUDDY Brummundal som sponset med 5 Kg med godbiter og 2 stk Sporliner og en takk til Lillehammer og Omeng Jeger og Fiskeforening for et Apportkurs.

Så gjennomgikk vi sakene for Ordinæret Reprentantskapsmøte og kom til enighet der.

Etter det hadde vi en diskusjon om aktiviteter i distriktet og det førte frem til at vi i tilleg til de allerede spikra aktivitetene og skal prøve ha fellestreninger/samlinger for det sosiale og bli kjent med andre medlemmer i disriktet. Første helg i Juni ser vi frem til å møtes på Nordhue for fellestrening. dato og tid for oppmøte er 6/6-15 kl 10 ved gapahuken. Kaffeservering og mulighet for grilling der.

Takk for et hyggelig medlemsmøte

Med hilsen DR Håvar Skinstad

Total
0
Shares

Siste kommentarer