Arctic Cup og Altaprøven

Fra kvalitetsparti i Arctic Cup

Fra kvalitetsparti i Arctic CupAltaprøven er en av landets største vinterprøver med mellom 400-500 starter i løpet av helga. 3-dagers VK og Arctic Cup gjør at påmeldingen til prøven er stor. Arctic Cup hadde i år 50 deltakende hunder, og av disse var det 9 pointere som stilte til start. 2 var fra Kennel Sollidalen, 3 fra Kennel Ravnkloa og 4 fra Kennel Stilladalen. Stilladalen’s C Celina med e/f Are Suhr ble  rangert som nr 4 i sitt kvalifiseringsparti og søster C Effi med e/f og oppdretter Ronny Bang Amundsen ble rangert som nr 6 i sitt parti, og de tok seg dermed videre til finalen. Ingen av dem lyktes dessverre med premiering her.

I VK ble tre av pointerne fra distrikt Troms og Finnmark premiert i kvalifiseringen fredag. NJCh NUCh Jimsrypa’s Kitty med e/f og oppdretter Jim Theodorsen oppnådde 1.VK m/CK, NJCh Pointnic’s E I Point med e/f Ole Ingebrigtsen oppnådde 3.VK og Barentsvidda’s C Nansen med e/f og oppdretter Geir B. Larssen oppnådde 4.VK. Jimsrypas Kitty ble i finalen premiert med 3.VK finale.

I kvalitetspartiene ble tre pointere fra distriktet vår premiert lørdag. Huldreveiens Wild Dollar med e/f Knut Uglebakken oppnådde 1.UK, Skipsfjordhøna’s C Tomsi med e/f Tom Ditlefsen ble VK-hund da hun oppnådde 1.AK og Ørntuas I YNWA med e/f Torleif Knudsen oppnådde 2.AK. Søndag oppnådde unge Rokkomborres A Bine med e/f og oppdretter Terje Steinsund sin første jaktpremie med 2.UK. Tinka av Vor-Point med e/f Jim Møllnes fikk 3.AK søndag.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer