Altevatn og Gallok

Eva og Rocket Man sammen med dommere og dommerelev

Eva og Rocket Man sammen med dommere og dommerelevPåskeferien er over, og det betyr full fart for pointerne på jaktprøver igjen! Midt-Troms Fuglehundklubb har sist helg arrangert vinterprøven på Altevatn, og mange av våre pointere har også Nyheimgutens Thunder og Roger Liavikdenne helga reist hjem med heder og ære. I unghundklassen har Sallirs Td Baltus med e/f Dag Håvard Hanssen oppnådd 1.UK, og er dermed klar for Arctic Cup. Sollidalens B Nippi med e/f Odd Tronstad oppnådde 3.UK. Vi har også fått en ny VK-hund denne helga. Nyheimgutens Thunder med e/f Roger Liavik oppådde 1.AK lørdag. Premiesankeren Tinka av Vor-Point med e/f Jim Møllnes har også denne helga oppnådd premiering begge dagene med henholdsvis 2. og 3.AK. I VK ble det en premiering for pointerne fra vårt distrikt. Ørntuas H Flicka med e/f Rune Hoholm fikk 5.VK finale. Ekstra moro var det at Ohlsmyrens P Rocket Man og Eva Solli fra distrikt Trøndelag ikke hadde tatt turen nordover forjeves. Rocket Man fikk 2.VK i kvalifiseringen, og gikk seirende ut av finalen med 1.Vk m/Cacit!

I Øst-Finnmark arrangerte Sør-Varanger JFF prøve i Gallok. i UK har kullsøsknene fra C-kullet til Stilladalen oppnådd flere premieringer. Stilladalens C Celina med e/f Are Suhr oppnådde lørdag 3.UK, Paavo med e/f Bernt Eriksen oppnådde 2.UK begge dagene og Buddy med e/f Tom Roald Kling-Olsen oppnådde 2.UK i sin prøvedebut. Ørntuas I YNWA med e/f Torleif Knudsen oppnådde 2.AK på samme prøve.

Patjanens Villa Antinori eneste pointer på pallenOg mens vi fortsatt har vinter i fjellet et par måneder til har Per Anton Berg og Patjanens Villa Antinori vært på det svenske lavlandet i Skåne og hentet premie. Antinori oppnådde lørdag 2.SKL m/HP, CK og Res.Cacit. Antinori var eneste pointer på pallen – ikke dårlig av en høyfjellshund fra nord!

Gratulerer til alle premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer