Resultater fra Dansk Pointerklub Hovedprøve 3-5.4.2015

Dansk Pointerklub hovedprøve VK plasseringer Per Ola nr 3 fra venstre

Dansk Pointerklub hovedprøve VK plasseringer  Per Ola nr 3 fra venstre

Dansk Pointerklub hovedprøve UKK plasseringer 1 vinner til venstreRESULTATER FRA DANSK POINTERKLUB HOVEDPRØVE 3-5.4.2015

Rapport fra Per Ola:
«Er en veldig hyggelig opplevelse for de som driver med Pointer.
I år ble det ekstra hyggelig for meg, alt lykkes. Å som kompis Bertil sa, er man ikke “Kaxig” når man lykkes, kan man aldri være det.
For å starte på prøve i Danmark, bør Pointeren være hare-rådyr ren, vende rett i vinden, å reviere sterkt. Fart og stil blir høyt verdsatt.
Mine 2 unge pointere Molly og Rikke har dette, så som tidligere nevnt sikret Molly seg en 1AK allerede fredagen. Hun kvalifiserte seg derved også til å matche om Beste AK hund, lørdag ettermiddag. Mange starter allerede VK hunder for å forsøke å kvalifisere til denne Matchingen. Så også jeg med Rikke fredag, men en makker stand å en støt, trakk henne ned til en 2AK.
Så måtte vi prøve igjen lørdag, med begge, denne gang flyter alt perfekt, 1 AK på begge, begge er klare for Matching. Dette er Rikke’s game, hun slår sin halvsøster og de andre konkurrentene. Hun ble prøvens beste AK hund..))
Søndag er det VK, litt annerledes enn i Norge. Det er ca 40+ VK hunder som må gjøre opp om en 1VK. Det gjøres ved at 5 partier går ut om morgenen, med 8-10 hunder på hvert parti. Disse matches hardt, frem til ca kl.13, da er det lunch… 5 dommere samler seg da om hvem som får bli med til ettermiddagens matching.. Denne dagen var det 15 hunder som det var skutt over,, altså lå an til plassering. De kuttet hardt og lot 8 gå til kveldens avprøving. Her er det også mange slipp. Rikke plasserer seg som 3Vinner.. )))
Så jeg er veldig fornøyd.
Jeg må også gratulere Tommy som oppnådde 3 Vinner UKK, det er høy prestisje.»
—————————————————————————————————————————
Samlet oppnådde Per Ola:
2 x 1 pr AK på Black Luckys Molly
1×2 AK 1×1 AK 1 Akk (beste Ak hund), 3 VK med Black Luckys Rikke.

Tommy, som Per Ola sender gratulasjon til, er Tommy Nilsen som sammen med Helene M. Nilsen er innehaver av Kennel Frierfjorden i distrikt Agder & Telemark. Deres hund Boelsgaards Bloom (Eva) (Boelsgaards Cille og Frierfjordens Rossi) ble 3 vinner i UKK, Dansk Pointer Klubs fornemste prøve. I tillegg fikk Tommy også Kennel Top Points vandringspris, og DPK Hovedprøves Beste sportsmann.

Vi tar av oss hatten for begge og gratulerer!

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer