Resultater etter helgens prøver

Nok en helg med prøver har passert. Flere av medlemmene i distriktet har startet og resultater har det blitt. Som nevnt tidligere fikk ekteparet Bergersen med Nils som fører på Pålamalmens Il Capo SE62557/2010 (Bjønroas Punto -Genni Della Vertematese ) 1. VK m/CK kval på Tydalsprøva og Bente startet DK N UCH NV-13 Pålamalmens Isabell SE62561/2010 (Bjønroas Punto-Genni Della Vertematese) og fikk 5. VK kval. Vi gratulerer.

Tom Andre Lunde startet Gloføklias Don Paco NO52786/12 (Black Luckys Ingo-Svarttjønnholets A Rikke ) forige helg og fikk 2 AK. på Espedalsprøva. Denne helga startet han på sjodalsprøva og der slo han til med 1 AK. Med det kan vi gratulere at han kvalifiserer som Elitehund etter NPK’s rettningslinjer. 

Nå er det påske og prøvefri. Men satser på at vi ses på noen prøver etter påske.

Vil med det Ønske Distriktet en hyggelig og flott påske.

Med påskehilsen DR Hed/Opp Håvar Skinstad

Total
0
Shares