NM-vinter 2015

Pointnic's E I Point og Ole Ingebrigtsen

Pointnic's E I Point og Ole IngebrigtsenNM-vinter er nylig avsluttet, og flere av pointerne i distrikt Troms og Finnmark har deltatt på mesterskapet. NM-lag gikk torsdag den 26. mars, og i år var det rene klubbmesterskapet for vårtSassicaia_Ketil_Nansen_Geir_Bjørnar_Singha_NM-vinter1 vedkommende! Alle deltakende hunder pluss reserven var fra vårt distrikt. NJCh Pointnic’s E I Point med e/f Ole ingebrigtsen, Skipsfjordhøna’s C Bolt med e/f Wiggo Ditlefsen og NJCh Joker med e/f Ronny Hartvigsen utgjorde laget. Barentsvidda’s Nansen med e/f Geir B. Larssen var reserve. Laget hevdet seg ikke helt i toppen, men har likevel gjort en hederlig innsats!

I det individuelle vinter-NM ble det flere premier til pointerne i distriktet vårt. NJCh Pointnic’s E I Point og Ole Ingebrigtsen gjorde det sterkt både i kvalifiseringen og i semifinalen med henholdsvis 1.VK m/Ck og 2.VK m/Ck. NUCh Rypejægerens Sassicaia med e/f Ketil Sollid tok seg videre til semifinalen på søk. I semi’en ble det 2.VK m/Ck på ekvipasjen. Den tredje fra vårt distrikt som tok seg til finalen var Barentsvidda’s Nansen med e/f Geir B. Larssen. Ingen av disse lyktes dessverre med premie i finalen. Totalt fem pointere hadde kvalifisert seg til NM-finalen, og hele tre av disse var fra distrikt Troms og Finnmark. Alf Ørntuas E NemiTore Bølgen med Borgeflons JL Ra-Balder oppnådde 6.VK i kvalifiseringen. NJCh Ørntuas E Nemi med e/f Rune Hoholm oppnådde 1.VK m/Ck i kvalifiseringen.

I Exit Cup oppnådde NUCh Heinådalens Ask med fører Jon-Dagfinn Aspenes 5.VK i kvalifiseringen. Ask var eneste pointer som var kvalifisert til finalen, og lå lenge godt an med 3 fuglearbeid uten reis. Dessverre røk han ut på sin fjerde stand.

Sallirs Tj Cava med e/f Gunnstein Bakland ble premiert med 3.AK lørdag, og Stilladalens C Celina med e/f Are Suhr oppnådde 2.UK den 27. mars.

Gratulerer til dere alle!

Total
0
Shares

Siste kommentarer