Tromsøprøven og Børselv

Stilladalens C Effi

Stilladalens C EffiBåde Tromsøprøven og Børselvprøven har gitt premiering til pointerne i distriktet vårt sist helg. I kvalifiseringen på Tromsøprøven ble tre av VK-hundene i vårt distrikt premiert. NJCh Stilladalens C PaavoPointnic’s E I Point med e/f Ole Ingebrigtsen oppnådde 2.VK, NJCh NUCh Jimsrypa’s Kitty med e/f og oppdretter Jim Theodorsen oppnådde 4.VK og Jimsrypa’s Lio Messi med e/f John Solstad oppnådde 5.VK. I finalen var Ole Ingebrigtsen og Point i toppsjiktet igjen, og avsluttet dagen med 2.VK finale. I UK var det to kullsøsken som gjorde det bra. Sollidalens B Gimla med e/f og oppdretter Øystein Pedersen fikk billetten til Arctic Cup da hun lørdag oppnådde 1.UK. Søster Ylva med e/f Håkon Brattsti oppnådde 3.UK samme dag.

På Børselvprøven var det også unghundene som høstet heder og ære. Kullsøsknene Stilladalens C Effi med e/f og oppdretter Ronny Bang Amundsen og Paavo med e/f Bernt Eriksen oppnådde begge premie lørdag. Paavo med 3.UK og Effi 2.UK. Søndag ble Effi igjen premiert, denne gang med AC-billett og 1.UK.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer