Resultater fra Hemsedalsprøven 13-16.3

Stilladalens c Roxy og Kathrine Samal

Hemsedalsprøven 13-16 mars 2015
San Jack’s Snow Queen til Thomas Engh – 2AK etter fuglearbeid uten reis den 14.3. Meldinga fra Thomas er; Kjekt og få åpnet premie kontoen i voksen klassen for henne.

Den 13.3 ble det en ny 1UK for Huldreveien’s Wild Uniq Dream. Den første kom under prøven på Gaularfjellprøven 1.3 hvor hun fikk gode kritikker. Hun er 10 måneder så her har vi nok en lovende unghund i distriktet vårt.
Thomas er nok fornøyd med resultatene under Hemsedalsprøven 13-15.3
Gratulerer!

Stilladalen’s C Roxy til Kathrine Samal fikk ny 1 UK på Hemsedalsprøven 13. 3. Den første kom på Gaularfjell prøven 28.2.2015. Hun er 3 hund fra C kullet (Respect og Mia) som får 1 pr. UK.

Stilladalens C Roxy ble nr 2 i UK klassen i Østlandsmesterskapet i november 2014. Vi som så Roxy der så hundens potensiale. Det er derfor fint å se at Roxy og Kathrine lykkes. Under Østlandsmesterskapet vant Jonas Rønning og Kathrine Samal, Kjetil Kirkhus og Rikke Andrine Næss et wekendopphold på Bjåen Turist hytte med fuglehund trening. Det kan se ut om treningsoppholdet er avholdt og med godt resultat. Nok en lovende unghund fra Geilo!
Gratulerer med resultatene etter gode helger!

Black Luckys Molly til Per Ola Brekke fikk 2 AK den 13.3.
Gratulerer!

I skrivende stund er ikke Hemsedalsprøven avsluttet så vi får se hva sluttresultatet blir.
Uansett har det vært en god helg for Buskerud og Vestfold – gratulerer.

Stilladalens c Roxy og Kathrine SamalHuldreveiens Wild Uniq DreamSan Jacks Snow Qieen

Total
0
Shares

Siste kommentarer