Arnøyprøven 2015

Skipsfjordhønas C Bolt

Skipsfjordhønas C BoltHelga i nord har bydd på MYE vær, men det stopper ikke hundfolket fra å stille på jaktprøver! Arnøya ligger i Nord-Troms med storhavet som nærmeste nabo, og er et av stedene hvorFreke været merkes riktig godt når det står på fra nord. Nord-Troms Fuglehundklubb har helga som var arrangert sin vinterprøve på nettopp Arnøya. Men selvom været har vært heftig har det likevel vært stor premieringsprosent på prøven; lørdag med hele 39,5%. Det er ikke for ingenting at øya på folkemunne kalles “rypeøya”.. Skipsfjordhønas C Bolt med e/f Wiggo Ditlefsen fortsetter med å sanke premier. Lørdag oppnådde de 2.VK i kvalifiseringen, og søndag ble det 1.VK finale. Freke med e/f Wenche Wara var også denne helga på premielista. Lørdag ble det 3.AK til ekvipasjen.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer