Fuglehundgruppas vinterprøve i Tromsø

Freke

FrekeFuglehundgruppa i Tromsø Hundeklubb har vært arrangør av helgas jaktprøve her nord. Føret har nok variert endel med lettløpt i høyden, tungt i skogen og skikkelig skareføre i noen av partiene i dag. I VK-kvalifiseringen oppnådde tre av pointerne våre premie. NJCh Joker som eies av Ronny Hartviksen men som denne helga ble ført av mor Jenny Richardsen ble avsluttet med 2.VK. Det samme oppnådde NUCh Heinådalens Ask som eies av Sølvi Aspenes men som bleført av husbond Jon Dagfinn. NJCh Pointnic’s E I Point med e/f Ole Ingebrigtsen oppnådde også denne helga premie da han fikk 5.VK i kvalifiseringen. I kvalitetspartiene oppnådde Lykketreffets Ava med e/f Geir Vidar Pettersen 2.UK lørdag mens NUCh Ottorino’s Tya med e/f Dag Håvard Hanssen oppnådde 3.AK.

 

 

Teidfjellets TuttaTinka Av Vor-PointSøndag lyktes dessverre ingen av pointerne med premie i finalen. I kvalitetspartiene ble det tre premieringer for pointerne. Tinka av Vor-Point med e/f Jim Møllnes fikk 2.AK og både Freke med e/f Wenche Wara og Veidfjellet’s Tutta med e/f Mads Hanssen oppnådde 3.AK.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer