Karlsøy og Harstad i vinterdebuten!

Pointnics E I Point

Pointnics E I Point Jaktprøvedebuten i nord denne vintersesongen har vært strålende for pointerne i distriktet vårt! Både Karlsøy JFF og Harstad og Vesterålen FK har arrangert prøve på henholdsvis Barentsviddas C Nansen (bilde lånt fra HVFK)Ringvassøya og i Vesterålen,og begge stedene har pointerne markert seg flott. På Ringvassøya startet Ole Ingebrigtsen med både NJCh Pointnic’s E I Point og Pellarskogens Kon i VK. Lørdag oppnådde Point 1.VK, mens Kon tok seg videre til finalen på søk. I finalen ble Point avsluttet med 1.VK m/Ck og Kon med 2.VK. Storeslem til guttene fra Tromsdalen! Skipsfjordhøna’s C Bolt som eies av Wiggo Ditlefsen ble denne helga ført av VIktor Strand. Bolt oppnådde lørdag 2.VK i kvalifiseringen. Tinka av Vor-Point med e/f Jim Møllnes oppnådde 2x 2.AK på Ringvassøya. Lykketreffets Ava med e/f Geir-Vidar Pettersen oppnådde søndag 2.UK og Lydia med e/f Odd Arne Korneliussen oppnådde 3.UK. Fra distrikt Buskerud Vestfold hadde Røynåsens Bare Bieber med e/f Robert Gill tatt turen nordover. Bieber ble premiert begge dagene med henholdsvis 2. og 1.AK. Han er dermed blitt Elitehund i NPK. Fra Vestlandet sør hadde Karacanis Hera med e/f Svenn Børre Selvåg kommet til Ringvassøya. De oppnådde lørdag 3.UK.

I Vesterålen gikk ekvipasjen Barentsviddas C Nansen med e/f Geir B. Larssen seirende ut av VK-finalen med 1.VK m/Ck.

Gratulerer til dere alle!

Total
0
Shares

Siste kommentarer