Klubbmesterskap Vestlandet Nord 2015

Klubbemsterne 2015

Klubbemsterne 201514. februar 2015 møttes medlemmer i NPK Vestlandet Nord til klubbmesterskap på Ørskogfjellet.

Været var bra og det ble en fin dag i fjellet. Treningsforholdene tidligere i vinter har vært dårlige så det var en rusten gjeng førere og hunder som møtte til dyst. Fremmøte var imidlertid godt og det stilte til sammen 14 pointere og en engelsk setter til start.

I unghundklassen var det stor aldersspredning og derfor stor kvalitetsforskjell på hundene. Når minus og plusser ble lagt sammen var det likevel yngste hund, Jutevatnets Robben til Torstein Solli som trakk det lengste ståret og ble klubbmester i UK. 

Stemningsbilde fra pausenI åpen klasse var det også stor kvalitetsforskjell. De mest erfarne hundene knivet om seier og til slutt ble det Rambjøras Frøken Pil til Audun Mikalsen som gikk av med seieren. Dommer for dagen var undertegnede og på vegne av klubben takker vi for fremmøte.
 
DR Ole Frøland

Total
0
Shares

Siste kommentarer