Informasjon fra medlemsmøte 20.1.2015

Dressur med Sando Hundesenter -Hanne Fevik

Dressur med Sando Hundesenter -Hanne FevikHva vil vi at våre hunder skal kunne

Hanne fortellerRobert forklarer hva han synes er viktigPer Ola sånn gjør jeg detNoen av de frammøtteInformasjon fra medlemsmøte 20.1.2015

Dette ble en fin samling som gav inspirasjon og motivasjon til å jobbe med videre med seg selv som dressør, og den enkelte hund.

Møtet ble avviklet på Sando hundesenter hvor Hanne Fevik velvillig stilte lokaler til disposisjon. Forut for møtet holdt Sando hundesenter 1 times gratis dressurtime med to instruktører. I alt 12 ekvipasjer stilte til start. Det ble vist og øvd på ulike dressurmomenter som er nyttige i utvikling lederskap og samarbeid. Innlagte provokasjoner bidro til å holde hunder og førere på tå hev.

Etter dressurøkten startet medlemsmøtet hvor det i alt kom 30 stykker. Vi hadde 6 punkter på programmet hvorav 3 innledere som hadde fokus på dressur, hvordan lykkes med din fuglehund og sånn gjør jeg det!

1.Først ute var v/Hanne Fevik og Sando hundesenter med mini-foredrag om trening av hund på lavlandsfugl/hvordan lykkes med din fuglehund. Stikkord var «Hva vil vi at våre hunder skal kunne?»

2.Robert Gill delte av sine erfaringer om dressur av unghund med utgangspunkt i hans tilnærming med valp 8 uker – 12 mnd.

3.Per Ola Brekke avsluttet med temaet Ro i oppflukt og skudd, føring av hund på prøve Dvs: sånn gjør jeg det!- og andre nyttige tips for nye og også «erfarne».

4.I Drammen har Fredrik Axelson med andre ildsjeler dratt i gang dressurtrening mandager og fredager. Fredrik informerte om opplegget. Fantastisk og velfortjent applaus. Her er det åpent for alle uavhengig av nivå. Det viktigste er å få til noe sammen. Ønsker du å delta og vil ha Such characteristic of a taurus horoscope love as somewhat high-handedness mingles with their acknowledgement that his partner has inherent right to personal space, existence of which is an obligatory condition of harmonious development of the relationships. mer informasjon kontakt Fredrik Axelson 95422985.

5.Spørsmålet om hvilke ønsker og forventninger har medlemmene i Buskerud & Vestfold ble reist av DR Stein Rismyhr. Her var tilbakemeldingen klar med ønske om flere medlemsmøter gjennom året, aktiviteter som dressurkurs, felles samlinger hygge og treningssamlinger (høyfjell,lavland), skreddersy opplegg gjennom Sando hundesenter, apportkurs og mulighet for å ta apportbevis, fortsette med Østlandsmesterskapet m.v. Noen av disse innspillene vil vi raskt komme tilbake til.

6.Etablering av arbeidsgruppe med formål å øke aktivitetsnivået i Buskerud og Vestfold ble også drøftet. Stein inviterte evt. frivillige og flere meldte seg. Viktig å tenke todelt dvs. invitere oss selv til å delta på andre klubbers/foreningers aktiviteter og hva skal vi lage selv.

Takk til 3 gode foredragsholdere som gav oss mange tips. En oppsummering fra dem alle er: tren dressur hver dag, vær konsekvent, vær bevist som leder, vær tålmodig og ha det moro sammen. En takk også til alle som bidro og til de frammøtte.

Innspill til punkt 5 og om du kan bidra på punkt 6 kan meldes til stein.rismyhr@gmail.com

Andebu 28.1.2015

Stein Rismyhr

DR Buskerud og Vestfold

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer