En ny sesong står for døra

Snøen har nå lagt seg som et tjukt teppe i høyereliggende strøk nå og mange har allerede vært ute å testa sine eminente pointere på vinterrypa, og fått mange fine minner. Vi går jo lysere tider i møte har en fantastisk tid foran oss nå med både skiturer og treningsturer i fjellet og flotte jaktprøver på vinteren.

Her i styringsgruppa har det og skjedd endringer. Bente Bergersen som var vår tidligere DR har trukket seg ut og undertegnende Håvar Skinstad har overtatt som DR. Med meg har jeg fortsatt med Bente Indregård samt at det jobbes med å få med noen til som er spredd rundt i distriktet. Jeg vil herved rette en stor takk til Bente Bergersen for hennes innsats som DR i 2 år og jeg skal gjøre mitt for at medlemmene fortsatt skal være fornøyde.

Litt om meg da: Jeg heter Håvar Skinstad, er 32 år, har vært med i styringsgruppa i 2 år og hatt pointer siden 2008. Har for tiden 5 pointere i stallen sammen med min samboer og en liten gutt på 2,5 år. Starter jevnlig på prøver og prøver å være med på så mye av det som skjer i distriktet som mulig.

Årets planlagte aktiviteter:
Medlemsmøte i forkant av Ordinært Representantskapsmøte med Foredrag i slutten av April
Duetreff og sosial samling på Fuglehundsentrert ved Trond Olsen.
Midt Norsk Pointertreff 12-14 Juni
Lavlandstrening/Distriktsmesterskap i Oktober/November
Savner dere noe på aktivitetslista så si ifra. Vi er lydhøre for forslag.

Midt Norsk Pointertreff har i år blitt flyttet til helga 12-14 Juni av NKK. Vi hadde opprinlig søkt om 26-28 juni. Vi søkte om få det omgjort men det ble ikke godkjent av NKK fordi NKK har egne utstillinger begge de 2 neste helgene. Pga dette havner både Sør-Norsk, Midt-Norsk og Nord-Norsk Pointertreff på samme helg. Det er beklagelig men håper pointerfolke støtter opp om sine distrikter og kommer på utstilling med sine eminente og flotte pointere.

Vil og oppfordre alle medlemmer til å melde inn utstilling og jaktprøve resultater fortløpende så blir det lagt inn i databasen og annonsert på nettsiden

Mvh
DR Hed-Opp
Håvar Skinstad

Total
0
Shares

Siste kommentarer