Styrets spalte FH 1/15

God dag fuglehundvenner og godt nyttår !

Da er vi i gang med et nytt år!  Ett år vi håper skal gi oss ytterligere framganger, utvikling og  markering av pointeren

Vi har lagt bak oss et spesielt år hvor Geir Roger Hagenes sin bortgang i sommer har preget oss alle i pointermiljøet.  I styret har det vært utfordrende å bevare kontinuitet og etablere en videre arbeidsplattform. 

Resultatmessig er vel det mest gledelig og imponerende innsatsen på NM Lavland, hvor Finn Nygård med FN Isa ble Norgesmester.  Og om ikke det var nok presterte pointerlaget å vinne lagkonkurransen for tredje år på rad!!  Laget besto i år av Ohylsmyrens P Respect, Chriwalls Finn og FN Isa.  FN Isa blir med dette historisk da hun har vært med på laget alle disse tre årene.

I Arctic Cup i Alta fikk vi en sterk 2 pl. med Ørntuas I Ibis og Guldpokalen i Sverige ble vunnet av Karacanis Tyra ( norsk hund i svensk eie)  i knallhard kamp mot Karacanis Viking.

Så skulle vi gjerne ha vært på pallen i NM Vinter, NM Høyfjell Høst og Norsk Derby, men vi som driver med dette vet at marginene ofte er små og neste gang er det vår tur! Vi satser nå på en god vintersesong i alle våre distrikter,  som toppes med NM på Andøya og Arctic Cup i Alta. 

I mai skal styret og Representantskapsmøte avslutte RAS arbeidet og vedta en strategisk handlingsplan for de kommende år.  Personlig har jeg forhåpning om at dette skal bli et godt arbeidsmessig grunnlag for hele klubben, i arbeidet med å forvalte og utvikle pointeren som fuglehund.   Utfordringen blir å involvere alle dere som avler og driver med pointer, slik at strategien kan tas i bruk og bli et levende verktøy.

Jeg ønsker dere alle en god vinter med mange fine jakt- og treningsturer,  – fram mot konkurransesesongen.

Terje Steinsund
NPK styremedlem og leder avlsrådet

Total
0
Shares

Siste kommentarer