Siste resultater – invitasjon til november-cup

Jutevatnets Giga og Rune Urke

Jutevatnets Giga og Rune UrkeI innspurten av sesongen fikk distriktet  nok en unghund som oppnådde beste premie. På Smøla fikk Jutevatnets Giga (Eidemlias Dallas x NJch Jutevatnets Pernille) til Rune Urke 1 UK begge prøvedager 11. og 12. Oktober.  Giga fikk tallkarakterer 666444 begge dager. Det kan kun beskrives som imponerende.

Jutevatnets Prima (Eidemlias Dallas x NJch Jutevatnets Pernille) til undertegnede ble stilt på lavland 11. Oktober og oppnådd 1 UK. Prima ble ført av Ulf Gürgens.

I åpen klasse fikk Rambjøras Juster (Starbuck av Vor-Point – Hammerpoints Ao Belle) nok en 3 AK på Kongsvold 27. September. Gratulerer til eier Egil Flem.

Ettersom prøvesesongen er over på våre kanter av landet så inviterer vi medlemmene til en klubbkonkurranse lørdag 22. November.  Sted og opplegg er ikke helt spikret men deltakelse krever at du tar med hagla og løser jaktkort. Alle som vil delta må sende påmelding til e-post: ole@aalesund-dyreklinikk.no  Informasjon blir gitt via e-post direkte til deltakerne.

Bilde: Rune Urke og Jutevatnets Giga

Mvh

Ole Frøland
DR Vestlandet Nord

Total
0
Shares

Siste kommentarer