VM trening i flotte terreng i Sande

Bjørn Plassgård og Kjell Duedahl

Bjørn Plassgård og Kjell DuedahlVM Lag og VM St. Hubertus i Toscana, Italia nærmer seg med stormskritt. I går samlet det britiske laget seg til trening og gjennomgang av føring og regelverk i disse mesterskapene som blir litt annerledes enn her hjemme. Kontinentale og britiske raser konkurrerer ikke mot hverandre. En stor takk rettes til Hanne Fevik ved Sando Hundesenter i Sande som  inviterte oss til samling. Sando er perfekt for vårt behov. Her er jorder i forskjellig størrelse og bredde. Et smalere jorde egnet seg godt til å jobbe med revieringen og fuglen var av høyeste kvalitet. Hanne tok oss senere på dagen med til et skogsvann som var ideelt for gjennomkjøring av vannapport. I VM lag må alle hunder som er premiert utføre en vannapport på stokkand på slutten av dagen. Vår mest erfarne dommer fra internasjonale prøver, Kjell Duedahl, kom ned fra Tretten for å hjelpe deltagerne. Kjell har dømt alle grener i VM i mange år. Hans råd og veiledning gjennom ettermiddagen er viktig og blir satt stor pris på.

I år stiller blannt annet Einar Holmvik med sine to Pointere og skal forsvare Norges ære i Italia.

Vi avsluttet dagen i hyggelige møtelokaler på Sando med en gjennomgang av dagens erfaringer og regelverket.

I VM må hundene vise vannapportI VM må hundene vise vannapport

Total
0
Shares

Siste kommentarer