Reisaprøven 2014

Stilladalens C Paavo

Stilladalens C PaavoReisaprøven eller “Den lille prøven i Reisadalen” som den også kalles, ble arrangert sist helg i vakre Reisadalen. Nord-Troms Fuglehundklubb sto som arrangør, og prøven er Lykkekjerrets Luddeforbeholdt UK/AK-hunder. Fuglebestanden har vært noe mindre i år enn tidligere år, men de fleste hundene har likevel hatt sine sjanser på fugl. Flere ungpointere ble stilt til start, og fire av dem lyktes med premiering lørdag. Stilladalen’s C Paavo med e/f Bernt Eriksen kom ned fra høyfjellet med 1. UK. Lykkekjerret’s Ludde med e/f Hans Sandsdalen ble premiert med 2.UK. Freke med e/f Wenche Wara oppnådde også 2. UK. Lars Petter Berg og Ravnkloas Compis hadde tatt turen fra Asker. Det var et godt trekk, for Compis ble avsluttet med 1. UK.Ravnkloas Compis

FrekeGratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer