Sennalandet høst

Ravnkloas Cella

Ravnkloas CellaPrøven på Sennalandet sist helg sto i ungpointernes tegn. Nydelig høstvær på vidda satte rammen rundt et flott arrangement i regi av Vest-Finnmark Fuglehundklubb. De fleste terrengene Stilladalen's C Celina og Arehar hatt godt med fugl begge dagene, og tre av de lovende unge klarte å bringe de relativt snille rypene for skudd. Ravnkloas Cella med e/f Inger-Lill Løkås Pedersen hadde sin første prøvestart denne helga. Et flott fuglearbeid i tillegg til godt søk gjorde at hun ble avsluttet med en hederlig 1.UK lørdag. Stilladalen’s C Celina med e/f Are Suhr gikk i samme parti, og hadde også sine første prøvestarter denne helga. På slutten av lørdagen fikk Celina et topp fuglearbeid, og ble avsluttet med en verdig 1. UK. Søndag hadde Cella hviledag mens Celina stilte til ny start. Hun oppnådde denne dagen en flott 2. UK. Kullbror Stilladalen’s C Paavo med e/f Bernt Eriksen stilte også til start denne helga. Søndag ble han avsluttet med en hederlig 2. UK.

Distrikt Troms og Finnmark gratulerer!Stilladalen's C Paavo og Bernt

Total
0
Shares

Siste kommentarer