Tromsøprøven og Kongsvold

Karacanis Noah

Karacanis Noah Fuglehundgruppa i Tromsø Hundeklubb Lykkekjerrets Ludde arrangerte sist helg Tromsøprøven, og deltakelsen av pointere var nok ikke det helt store. Mange hadde selvsagt valgt å fortsette jakta i det flotte  høstværet vi har hatt her nord. To av unghundene fra distriktet vårt klarte imidlertid å oppnå premie.        Karacanis Noah med e/f Said Nordin gikk for gull begge dagene, og søndag ble han premiert med 1.UK. Lykkekjerrets Ludde med e/f Hans Sandsdalen hadde sin første prøvehelg noensinne,og søndag ble det en flott 2. UK på unggutten på Tromsøprøven. Ludde er 13 måneder gammel. Wenche Wara og Freke hadde stang ut i Norsk Derby, men de så likevel ikke svart på det! Lørdag startet de i UK på Kongsvold, og endte opp med 2. UK etter to fineFreke fuglearbeid.

Distrikt Troms og Finnmark gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer