Kennel Karacanis med topp resultater i Guldpokalen 2014

Karacanis Tyra Guldpokal Vinner 2014

Karacanis Tyra Guldpokal Vinner 2014I den tradisjonsrike Guldpokalen i Sverige hvor 40 unge pointere stilte til start var kennel Karacanis til Øystein Nilsen godt representert med avkom etter sine to siste kull. Gullpokalvinner 2014 ble Karacanis Tyra, e/f: Sverker Ørmin, Umeå.

I lørdagens kvalifisering presterte disse til sammen 4 x 1 Uk, hvorav 3 med HP.  Kvalifiseringen legges slik opp at det siles ut 2 hunder som skal konkurrere i finale på søndag og Karacanis fikk med en fra hvert av sine kull til finalen.  Guldpokalen ble vunnet av Karacanis Tyra ( Karacanis Zita – Eidemlias Dano) e; Sverker Ørmin fra Umeå og nr. 2 ble Karacanis Viking ( Karacanis Chilli – Dansk Dynasty Goyo) e; Jannice Lundstrøm og Øystein Nilsen.

 

 

Kennel Karacanis

Stor dag i dag i kvalik gullpokalen. 4 meget fornøyde eiere. Fra venstre Karacanis Cooper 1. UK e/f: Jens Nystrøm, Karacanis Boas Mysa 1.UK m/ HP e/f: Bjørn Antonsson, Karacanis Viking 1. UK m/ HP e: Jannice Lundstrøm og Øystein Nilsen f: Jannice. Karacanis Tyra 1. UK m/ HP x 2, dvs. I går og i dag igjen. e/f: Sverker Ørmin.

NPK gratulerer!!

Total
0
Shares