FLERE STOLTE POINTEREIERE ETTER HELGENS PRØVER

Østagløttens Lely

Oppdatert 09.09.14.

1AK og ny ElitehundØstagløttens Lely

Østagløttens Lely NO43962/11 (N JCh Jutevatnets Radar – Derna) fikk 1AK på Gudbrandsdal FHK’s jaktprøve i Sjodalen. Ikke bare har Lely bevist at hun er en meget god jakthund, hun er også en pen pointer. Hun fikk EXC, CERT og BIR på Otta 04.08.13 og er dermed ny Elitehund i NPK. Eier: Andre Stenumgård. Fører: Øivind Skurdal. Oppdretter: Frode Stenerud.

Vi er stolte av å kunne presentere Østagløttens Lely som ny elitehund, og gratulerer eier og oppdretter med flotte resultater. Lykke til videre.

Under helgens vanskelige forhold var det flere fra distriktet som tok med seg jaktpremier hjem:

NM Høyfjell, Kongsvoll

For tredje helg på rad ble5 år unge Vakkerdalens Mi NO36920/09 (NJCh Fjellrypas Franko – NJCh INT NS UCh Vakkerdalens Platina Scot) premiert i VK. Denne gangen i NM kvalik på Hjerkinn hvor Mi og Torfinn gikk nesten helt til topps med en imponerende 2 VK. Dessverre gikk de ikke videre til finalen i år, men vi er stolte av dere og gleder oss til å følge dere under neste års NM. Eier/oppdretter Torfinn Stenersen.

Også N UCh Svarttjønnholets A Rikke 10919/08 (N S Uch Altegeinos Andantino II – Charming Jossa) stilte til start i NM på fredag på Nystuguhø syd. Rikke og Bente var 6 par ut og etter noen trøblete VK starter så alt ut til å gå riktig vei når Bente kunne melde stand på Rikke under NM kval. Dessverre måtte Bente gå den tunge veien ned fra fjellet uten premie – Rikke nektet å apportere. Ikke vanskelig å sette seg inn i hva Bente følte når hun skrev, «når vi endelig fant fugl og alt annet som kunne gå galt, gikk bra – nækta ho å apporter!».

Men heldig vis kunne Bente glede seg over samboers flotte resultat, og i tillegg ble en av valpene etter Rikke jaktpremiert i AK på lørdag. Dobbel glede.

Øyvind stilte i helgen for første gang Østagløttens Del Piero NO43968/11 (N UCh Lytingfjellets D-Trym – N UCh Østagløttens Rosa Montana) på jaktprøve i Sjodalen. «Guten» imponerte under vanskelige forhold og de kunne ta med til Harpefoss en flott 2AK. Eier: Øyvind Kalvøy. Oppdretter: Frode Stenerud.

Gloføklias Don Paco NO52786/12 (N JCh Black Luckys Ingo – N UCh Svarttjønnholets A Rikke) ble 2 år 7. august og reddet familiens ære. På lørdag tok han sin aller første jaktpremie, en flott 2 AK. Eier: Tom A. Lunde. Oppdretter: Bente Indergård.

Til sist og ikke minst fikk Per Strandli en flott 2 UK i Ljørdalen på søndag på Markusfjellet’s Iri Lucky NO57448/12 (N JCh Black Luckys Ingo – Jimsrypa’s Raija).  Eier Per Standli. Oppdretter: Agneta Kajander Kolflaath

Gratulerer til eiere og oppdrettere med flotte resultater.

Håper jeg mottar mange rapporter fra distriktets medlemmer om oppnådde premieringer i løpet av høsten. Enten per e-post: dr-hedopp@pointer.no eller per sms mob 90 40 52 50. Gjerne med bilde av din pointer. Lykke til på høstens prøver .

Skit jakt.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer