Informasjon fra DR Buskerud og Vestfold

Hei alle Pointereiere i Buskerud og Vestfold!

Jeg overtok som DR Buskerud/Vestfold tidligere i vinter, så nå er det vel på høy tid å informere litt.

Mitt navn er Stein Rismyhr, 53 år og bor i Andebu i Vestfold.

Min første kontakt med pointer er helt tilbake til 1980. Dette var Black Luckys Cajo etter Edo Del Bocia og Black Luckys Lola. En fantastisk hund og han ble en av flere pointere som inspirerte meg til å anskaffe egen pointer i 1994. Jeg har i dag 3 pointere fra kennel Sildrebekken hvor jeg er medeier.

Jeg har et ønske om å bidra til aktivitet og informasjon fra Buskerud og Vestfold. Håper derfor jeg kan få litt hjelp fra alle dere pointerfolk der ute for å få dette til. Send meg oppdateringer fra prøver, samlinger, utstillinger ol. Gjerne med bilder og tekst slik at jeg kan legge det ut. Har dere ønsker eller forslag til aktivitet er det kjempeflott. Det er lettere å være kreativ i fellesskap!

Ser fram til et godt samarbeid. Dere kan sende epost til dr-buskerudvestfold@pointer.no eller ringe meg/sms på mobil 90608601.

Jeg ønsker dere lykke til på høstens prøver. Gratulerer til de av dere som allerede har oppnådd premier og ikke minst god jakt.

Mvh
Stein Rismyhr

Total
0
Shares