Sesongåpning høst 2014

Sesongen er i gang og flere ekvipasjer fra Vestlandet Sør har stilt til start med pointerene sine.

I Sirdal på RFK’s høstprøve flesker råtassen fra Sola, Arild Skeivik til med følgende Grand Slam; 1. VK m/ CK til Barentsviddas C Donald, 2.VK til Barentsviddas B Dolly og 4.VK til Solasteggens Mina. En meget sterk oppvisning!

I Raggsteindalen på VFK’s høstprøve har vi fått inn rapport om at Terje Natland og Oterbekkens Im Back har sanket med seg en 3.AK.

På TFK’s prøve på Skinnarbu / Rjukan var flere ekvipasjer fra Vestlandet Sør i aksjon i helga. Alexandra Garcia og Solasteggen Thin Lizzie åpnet premiekontoen og kunne reise hjem med en fin 2.UK.

 

Kjetil Olsen og Røynåsen’s Pia plukket med seg sin tredje 1.UK i år og har dermed 1.UK Lavland, 1.UK Høyfjell Vinter og 1.UK Høyfjell Høst.

Step-pokalen ble også avholdt på Skinnarbu denne helga. Det ble dessverre ikke kåret en vinner i år, men dagens høyest rangerte unghund ble Oterbekkens Suzie Q. til Frank Ådne Pedersen. Dette er en søker av ypperste klasse, og holdt et meget høyt nivå hele dagen gjennom. Følg med i neste episode, her kommer det garantert premier!

Gratulerer til alle fra styringsgruppa i Vestlandet Sør!

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer