Minneord for Geir Roger Hagenes

Geir Roger Hagenes

Vår kjære fuglehundvenn og leder av NPK, Geir Roger Hagenes, gikk bort tirsdag 29. juli 2014. Han var aktiv til siste slutt, selv om han kjempet mot alvorlig sykdom. Geir Roger Hagenes
Våre tanker går først til hans kjære samboer og nærmeste familie.

Geir Roger startet tidlig på 2000-tallet med fuglehunder, først irsksetter før han skiftet til pointer.
Sin første pointer kjøpte han av Øystein Nilsen i Bodø, Karacanis Zita. Han vant Fjellpokalen med henne, samt flere toppremier i VK. Zita ble videre INT NORD UCh.
Geir Roger gjorde videre en svært vellykket import fra Nederland med Dansk Dynasty Elka som raskt ble VK hund med flere 1. premier, samt INT NORD UCh.
I tida før sykdommen rammet, hadde han mest fokus på sin nye stjerne Karacanis Testa Rosso (etter Zita).

Geir Roger var en ledertype som satte seg store mål, og når han talte så lyttet folk til det han hadde å si. Han var god å formidle, hadde godt humør og var utpreget utadvendt.
Disse egenskapene og hans brennende interesse for fuglehund sporten gjorde at han raskt etablerte et stort nettverk både i Norden og Europa.

Geir Roger kom inn i NPKs styre som nestleder våren 2011 og utmerket seg umiddelbart som en oppofrende og engasjert administrator.
Da Geir Roger tiltrådte som formann i 2013 var han et naturlig valg, og han fortsatte energisk med sitt engasjerte arbeid for pointeren og NPK.
Foruten lederverv i NPK var han også på samme tid leder av Tromsø FHK samt leder for raseutvalget.
Det foreskrives meget med engasjement og vilje for å inneha disse verv, og det til tross for full jobb ved siden av.
Geir Roger var en usedvanlig god pådriver, og han var konsentrert på å få prosjekter, ideer og forslag gjennomført. Resultatorientert er et ord som passer Geir Roger, samtidig var han ikke redd for å gi de rundt seg et «klapp på skuldra» for godt samspill. Han var en diplomat når det var presserende for å legge til rette for NPKs sak, og han var ikke redd for å gjøre vanskelige beslutninger når det krevdes.
Geir Roger var sentral i å sikre NPK gode og økte rammebetingelser økonomisk, og fulgte daglig opp alle som hadde gjøremål for NPK.

Det siste arrangement han deltok på var under Nordnorsk pointertreff ved Målselv i begynnelsen av juni i år. Sykdommen hadde da satt sitt preg, men han kjempet seg fram til treffet, hvor han fikk være i sitt rette element med unge og gamle fuglehundvenner.  Geir Roger holdt her en tale, hvor han var tydelig stolt av klubben og tilfreds med et godt fungerende styre og ordnet økonomi. Det var viktig for ham at ting skulle være på stell.
Han var en atlet i pointersammenheng, og ble da også tildelt gullmerke for sitt besluttsomme arbeid for pointeren og NPK – før han så altfor tidlig gikk bort.
Det er med tungt hjerte vi går videre uten Geir Rogers kapasitet og vennskap.

Geir Roger ble bisatt i Tromsø, 7. august 2014 med sangen:

You’ll Never Walk Alone

When you walk through a storm

Hold your head up high

And don’t be afraid of the dark

At the end of the storm

Is a golden sky

And the sweet silver song of the lark…..

Vi lyser fred over hans minne

Total
0
Shares

Siste kommentarer