Sesongstart på Heia 25-27-Juli

fra heia i 2010

fra heia  i 2010Pointersamling i Heia Dressurområde fredag 25. juli – søndag 27. juli 2014
Samlinga starter fredags kveld kl 20, Terje er på plass på ettermiddagen. Vi finner plassen og rommet, deretter hyggelig prat utover kvelden.

Oppmøte er Nordheim Kurs- og Konferansesenter, 10 minutter å kjøre til Heia Dressurområde. Nordheim har “alt”, soverom (ta med laken dyne- og putetrekk), det finnes kjøkken som alle kan bruke, uteareal med danseplatt, partytelt, griller – et flott sted for føggelhoinneiere! Sjekk; http://www.fergeland.no/nordheim/ Følg riksveg 762 fra Steinkjer og merket til “Norges Midtpunkt”, ca 35 km fra Steinkjer til Nordheim.

Blir påmeldingen stor, må noen deltakere ta med telt, bobil eller campingvogn.

Lørdag morgen kl 9;

Da drar vi og trener pointerne og andre raser, er tilbake utpå ettermiddagen. Hunder som skal være med på Heia, må være vaksinerte og ha sauerenhetsbevis!

På ettermiddag/kveld blir det fellesgrill og apportkonkurranse, ta med apportrype! For de som ønsker det, kan vi avvikle apportprøver, gjerne på fjellet.

Kvelden avsluttes ved grillen med pointerprat, diskusjoner og lyging i stor stil – og kanskje musikk.

Muligens foredrag og info fra avlsråd og sponsorer enten fredag eller lørdag. Bilde fra Heia
Søndag STOR UTSTILLING – Irene Krogstad er dommer – så vi kan vente ei utstilling preget av humør og overraskelser!

Utstillingen er ikke godkjent av NKK men vil være noe å skryte av likevel – Trøndelags vakreste føggelhoinn!? Du vil få en korrekt vurdering av hvor vakker og rasetypisk din pointer er. De som ikke vil delta på utstillingen kan dra sammen med Terje til Heia for enda en dag på trening.

Hjemreise på søndags ettermiddag/kveld, etter at vi har ryddet etter oss!

Hva koster dette? – hver familie/ekvipasje må betale ca kr 600,-. Dette dekker opphold, losji, Heia Dressurområde (lørdag) og utstilling. Beløpet dekker alle utgiftene til samlingen da utgiftene deles likt på alle deltakerne. Samlingen skal gå i null, intet overskudd.

Mat, grillmat og drikke må hver enkelt medbringe selv Som vanlig vil samlingen premiere deltakerne med mange og flotte premier fra Lundhags og Royal Canin.

Påmelding til Terje, mobil 41557163 eller helst mail tebjugan@online.no innen 20. juni –  Samlingen kan være på maks ca 30 ekvipasjer. Først til mølla osv….

Terje har behov for hjelp til å arrangere utstillingen (Terje er på Heia søndagen) – setter veldig pris på at noen tar på seg opplegget med utstillingen, i samarbeid med Irene.
Påmeldingen må inneholde antall personer, bo inne/ute, antall hunder og hvilke aktiviteter som du/dere skal delta på!

Total
0
Shares