Treningsamling i Storlidalen, Trollheimen 22.-24. august

Storlidalen 1

INVITASJONStorlidalen 1

NPK Hedmark Oppland har for første gang gleden av å invitere til treningssamling i vakre Trollheimen. Distriktets medlemmer og andre pointervenner gis en unik mulighet til å få trent hunden i fjellet på ryper før jakt- og prøvesesongstart. Treningen vil foregå i 61.000 mål privat fjellterreng som normalt er meget godt besatt med ryper.

Hver hundefører vil få lik slipptid. Det betyr at ønsker du å trene to hunder, må du fordele din tildelte slipptid mellom de to hundene.

Program

Fredag 22. august

Mat ved ankomst

Planlegging av lørdagens trening og sosial samvær

Lørdag 23 august

Frokost, og niste med termosRype Storlidalen

Trening

Middag (Badsturøkt lammelår med tilbehør og dessert)

Evaluering av dagens trening og planleggingen av søndagens trening

Søndag 24. august

Frokost og niste med termos.

Trening

Hjemreise

2 overnattinger i oppredde senger i dobbeltrom på ærverdige Storli Gard.  Hunder som skal ligge på rommene MÅ være i bur.Storlidalen 3  Storli Gard har skjenkebevilling og gardsbutikk.  For mer informasjon om Storli Gard se www.storligard.no

Alt dette – full kost og losji fra fredag til søndag, inkl terrengleie – for kun kr 3.800 per person.

Det som kommer utenom er drikke og kr. 200,- til ekstra renhold for de som har hund på rommet.

Hundene må ha sauerenhetsbevis.

For at treningssamlingen skal bli gjennomført må vi være min. 10 stk. Medlemmer av NPK har fortrinnsrett, men også andre kan delta mot et ekstra gebyr.

Håper dere benytter denne unike muligheten til å komme til, ikke bare dekket bord og oppredd seng, men også få en solid gjennomtrening i et stort privat terreng normalt godt besatt med ryper – klare til jakten og høstens prøvesesong.

Påmeldingsfrist 1. august per mail til dr-hedopp@pointer.no Påmeldingen er bindende. For ytterligere informasjon kontakt Bente Bergersen, mob 90 40 52 50.

Førstemann til mølla.

 

Storlidalen 2

Total
0
Shares

Siste kommentarer