Rapport fra Forsommertreffet 2014

Trond i aksjon

Lørdag 24 mai samlet en gjeng pointerentustiaster seg ute på Fuglehundsentret hos Trond Olsen. Alle var like spente som undertegnede om godeste Olsen i år også skulle klare å levere i forhold til forventet,Trond i aksjon spesielt værmessig, det var jo spådd både tordenvær og relativt mye nedbør. Heldigvis hadde godeste Olsen gardert seg i år og til og med avbestilt regnet på nett, noe som fungerte i aller høyeste grad. Sola strålte gjennom hele dagen og vi så bare regnværet slå seg rundt Fuglehundsentret.

Det resulterte selfølgelig i topp stemning og fornøyde deltakere både i trening, cup og apportkonkuranssen.

Vi startet dagen med trening av hunder og Trond løser selvfølgelig problemer med både tyvreisere, trege reisere, og vi ser hunder som aldri har hatt stand blomstre opp og få en pasjon jaktlyst eierene aldri har sett før. Eierene vokser jo like mye som hundene og ser at det faktisk hjelper, det er faktisk håp her. Det er eiere som reiser meget selvtilfreds hjem igjen og ser lyst på framtiden.

Etter treningen hadde vi den klassiske cupen og der var det som altid et høyt nivå, og i UK vant Linda M. Andreassen med Ljøsvatnet’s Teye. Harry Flathagen kom på 2 plass med Revhibakken’s Winnie og Erik Huse tok 3 plassen med Gloføyklia’s Daisy

Sekundering

I AK vant Marius Martinsson med Black Rayo, Linda M. Andreassen tok 2 plass med Brennmoen’s Jawa og Jo Midtsundsta tok 3 plass med Cashpoint PV Figo. Det er jo gledelig å se at det kommer nye talenter til og beseirer tidligere mestrer i cupen. Det skal bli spennende til neste år.

Etter cupen kjørte vi en enkel apportkonkuranse og da så vi at enkelte må hjem igjen å trene. Heldigvis var det noen som kunne sakene og vi fikk 2 på pallen.

Linda M Andreassen vant med Brennmoen’s Jawa og Ketil Boye Hansen kom på andre plass med Enter.

Utover kvelden fyrte vi grillene og lesket tørste struper og fylte tomme mager og enkelte verdensproblemer ble og løst. Trond dro frem gitaren og Pointersangen ble sunget. Trond fikk jammen musikalsk hjelp i år av en hyggelig og særdeles god torader spiller.

Vil med det takke alle fremmøtte for et hyggelig treff og håper vi ses igjen til neste år

3 beste i UK

For NPK Hed/Opp

Håvar Skinstad

 

 

 

 

3 beste i AK

 

 

 

 

 

Vinnerne apport

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer