Lykkekjerrets Bianca ble beste hund under Hattfjelldalsutstillingen søndag 25/5.

Lykkekjerrets Bianca og Einar Einmo

Lykkekjerrets Bianca og Einar EinmoÅrets jakthund-utstilling i Hattfjelldal dro rundt 100 ekvipasjer fra fjern og nær til start. I fuglehundenes gruppe 7, var det tidlig klart at Lykkekjerrets Bianca etter Barentsviddas C Nansen og Likkos Iris – var den som pekte seg ut i særdeleshet. Hunden går i juniorklasse og i sin gruppe hensatte hun sine eldre konkurrenter av alle raser til plassene bak. Som om ikke det var nok, vant Bianca hele utstillingen. Det ble da: Excellent, CK, BIR, BIG og BIS. Eier er Einar Einmo, som også er oppdretter sammen med Merete Einmo.

Noen bilder av pointere fra utstillingen hvor flere av distriktets pointere var i aksjon:

HattfjelldalUts250514_1

 

 

 

 

 

HattfjelldalUts250514 2

HattfjelldalUts250514 3

HattfjelldalUts250514 4

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer