Mørebenken forsynte seg godt!

Jan Rune Dahl og Jutevatnets Albin

Jan Rune Dahl og Jutevatnets AlbinPå vinterens siste prøvehelg tok  vi turen til Dovre. Her tok siste kull fra Jutevatnet godt for seg av premiebordet.  Fredag oppnådde undertegnede 1 UK  på Jutevatnets Prima. På lørdag ordnet Jan Rune Dahl 1 UK på Jutevatnets Albin. Samme dag tok Ståle Lingås med seg Jutevatnets Prima og det endte i nok en 1 UK. Rune Urke tok hviledag på lørdag, men søndag førte han Jutevatnets Giga til 3 UK.

Det hører med til historien at de andre 2 kullbrødrene som tilhører annet distrikt også ble premiert på prøven.  5 søsken tok  7 premier på til sammen 10 stareter denne helgen. 5 av premiene med beste valør. Jutevatnets Prima fikk premie for beste unghund.

Bilde: Jan Rune Dahl med Jutevatnets Albin og Derbybiletten!

Vestlandet Nord

Ole Frøland

Total
0
Shares

Siste kommentarer