Treningsdag på Krogstad Gård 16 august

Treningsdag

Treningsdag på Krogstad gård.Treningsdag

Da har vi fått ordnet med plass for NPK Østfold lørdag 16 August på Krogstad. Her blir det mulighet for mye trening på fugl med kyndige instruktører. Oppmøte kl 0900 den 16 august. Prisen pr person er 1200,-
Dette er en glimrende måte å få hunden “startklar” for jakta i september. Også en god mulighet å møtes i godt lag. Da dette antallet deltakere må bekreftes i forkant må vi nesten gå for bindende påmelding. Send SMS til meg på 46827760, så skal dere få informasjon om betaling. Påmelding innen 16.05.
Er det ønsker om overnatting fra fredag til lørdag kan dere også si fra om dette, så skal jeg se om ikke vi får ordnet dette. Kan ikke love, men skal forsøke å ordne noe. Om det er noen som har vanskeligheter med å komme seg har jeg leding plass i bilen. Kan også ta ekstra hund i bilen.

Meld på og gjør hunden klar for jakt og prøver. Dette blir moro.

Total
0
Shares

Siste kommentarer